Om os

Vi er ikke helt som andre investorer!

Energi Invest Fyn A/S har direkte fokus på energi- og kommunikationsteknologi og på at tilføre nye, forskningsbaserede virksomheder og projekter værdi, som ligger langt udover ren finansiering.

Forretningsmodellen for Energi Invest Fyn A/S er derfor særlig interessant for forskningsbaserede start-ups og eksisterende virksomheder, der har set lyset og vil produktudvikle med forskermiljøer.

Vi engagerer os!

Vi stiller vores kapital, kolossale netværk, indsigt og erfaring til rådighed for virksomheder og højteknologiske projekter, der står foran at kommercialisere deres viden.

Hvem er hvem?

Energi Invest Fyn A/S ejes af Energi Fyn og Science Ventures Denmark A/S. Energi Invest Fyn A/S investerer i umodne energi- og kommunikationsteknologier med det mål at kommercialisere ny viden og forskning.

Energi Invest Fyn A/S vil samtidig bidrage til udviklingen af den fynske regionaløkonomi ved at skabe nye produkter og virksomheder.

Energi Fyn er en kunde-ejet koncern med el-forsyning som kerneforretning og aktiv i hermed beslægtede forretningsområder.


Science Ventures Denmark A/S er et investeringsselskab, ejet af Syddansk Universitet. Selskabet har fokus på at etablere og udvikle højteknologiske virksomheder og teknologier fra forskermiljøer og virksomheder i ind- og udland.

Kontakt

Energi Invest Fyn A/S
Cortex Park 26
5230 
Odense M
Mobil     +45 31 787 780
The voice of private capital